Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


passport:ukran_rezsicsokkento

Ukrán rezsicsökkentő

kaf.jpg Küldök most egy kis energiát – néz bele a szakállas a szemembe, mély áhítattal, majd félig lehunyja a szemét a nagy erőlködésben, ez tisztán látszik a fél szoba falát elfoglaló hiperhd felbontású és megafogyasztású tévén. Nézem, nézem én a villanyórát, de csak nem lassul. Na, ezt is bebuktam, valami más módszer kell.

Sebaj, az internet tele van jobbnál jobb megoldásokkal, kezdve a nemegészennyútoni „free energy tool”-okkal, majd az erre szakosodott boltokban fellelhető electricity saving boxokkal.

Ukrán rezsicsökkentő

Ez speciel egy ukrán shop (megahertz.com.ua) első oldalán díszeleg, de ha van egy kis türelmünk, hamarosan a vaterát is el fogja lepni vagy ez a készülék, vagy valamely ötletesen átdizájnolt változata. Az ára sem túlzó, 94 hrivnya, azaz nagyjából 2.500 forint, igazán alkalmi vétel.

Az oldalon sűrű, tömött sorokban sorjáznak a cirill betűk, és ha megetetem a leírást a google translate-tel, akkor csak úgy hullanak rám az ígéreteknek tűnő szótöredékek: 15% – 45% megtakarítás, generátor-terhelés, induktív terhelés, meddő teljesítmény, elektromágneses hullámok, teljesítmény: 19 kW (még jó, hogy nem 19 MW).

Ukrán rezsicsökkentő

Ha figyeltem volna a fizika-órákon talán még tudnám is, hogy mit jelentenek ezek a rettenetesen tudományosan hangzó kifejezések, de én hiszek a reklámoknak és a szavaknak, ráadásul mégiscsak egy csomó áramot tudok spórolni vacak 2.500-ért, megveszem. Végül is, sokkal olcsóbb mint a múltkori, hajdúszoboszlói sólámpa 300.000-ért.

Képzeletbeli vásárlónk persze igen elégedett, miután a készülék még a biztosítékot sem csapta le, amikor bedugta a konnektorba, és zöld kis lámpácskákkal jelzi, hogy megkezdte a spórolást. 

Ukrán rezsicsökkentő

Csak azért, mert technikai érdeklődésünk nem hagy nyugodni, nézzünk már bele a dobozba, hogy vajon milyen rejtélyes és titokzatos technológiákat vet be a nagy spórolásban:

Ukrán rezsicsökkentő

Valóban, nem kellett ezúttal sem csalódnunk, a biztatóan dizájnolt doboz viszonylag egyszerű elektronikát rejt.

Két led és némi ellenállás áll a világmegváltó technológia hátterében, melyet így, ebben a formában nyugodtan összegezhetünk átverésként.

Bár lehet, hogy a placebó hatásnak köszönhetően a vevők így is megtakarítást érhetnek el és a gyártó előtt is nagy távlatok nyílnak, hiszen például a homeopátiás gyógyszerek piaca is milliárdos forgalmú, és a távgyógyítok is köszönik, jól elvannak. A bontott vízzel felütött üzemanyagot pedig meg sem említem.

Ukrán rezsicsökkentő

szerző: Vámos Sándor

Továbbra is keresek megjelenési lehetőséget az írásaim számára. Ha esetleg van ötleted, ne késlekedj és osszd meg velem! Elérhetőségeim az Impresszumban találhatók.

A passport.blog jelenlegi egyetlen megjelenési lehetősége a Facebook. Ha értesülni szeretnél az új bejegyezésekről, kövesd a Bolyongó Facebook oldalt.

Eddigi bejegyzések a bolyongó.hu-n

Az összes bejegyzés ABC-be rendezett indexe itt található.

A bejegyzések időrendben:

Bejegyzések: 175..151
Bejegyzések: 150..126
Bejegyzések: 125..101
Bejegyzések: 100..076
Bejegyzések: 075..051
Bejegyzések: 050..026
Bejegyzések: 025..001

A passport.blog tag-jei itt találhatók felhő fomában. A tag-ek a bejegyzésben felbukkanó kifejezések és szavak. Ezekkel több bejegyzés is összeköthető.

Az oldal látogatottsági adatai:
Ma: 1 / Tegnap: 0 / Összesen: 222

2021/07/07 13:05

Forrás

passport/ukran_rezsicsokkento.txt · Utolsó módosítás: 2021/04/13 21:47 (külső szerkesztés)