Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


passport:ukran_rezsicsokkento

Ukrán rezsicsökkentő

kaf.jpg Küldök most egy kis energiát – néz bele a szakállas a szemembe, mély áhítattal, majd félig lehunyja a szemét a nagy erőlködésben, ez tisztán látszik a fél szoba falát elfoglaló hiperhd felbontású és megafogyasztású tévén. Nézem, nézem én a villanyórát, de csak nem lassul. Na, ezt is bebuktam, valami más módszer kell.

Sebaj, az internet tele van jobbnál jobb megoldásokkal, kezdve a nemegészennyútoni „free energy tool”-okkal, majd az erre szakosodott boltokban fellelhető electricity saving boxokkal.

Ukrán rezsicsökkentő

Ez speciel egy ukrán shop (megahertz.com.ua) első oldalán díszeleg, de ha van egy kis türelmünk, hamarosan a vaterát is el fogja lepni vagy ez a készülék, vagy valamely ötletesen átdizájnolt változata. Az ára sem túlzó, 94 hrivnya, azaz nagyjából 2.500 forint, igazán alkalmi vétel.

Az oldalon sűrű, tömött sorokban sorjáznak a cirill betűk, és ha megetetem a leírást a google translate-tel, akkor csak úgy hullanak rám az ígéreteknek tűnő szótöredékek: 15% – 45% megtakarítás, generátor-terhelés, induktív terhelés, meddő teljesítmény, elektromágneses hullámok, teljesítmény: 19 kW (még jó, hogy nem 19 MW).

Ukrán rezsicsökkentő

Ha figyeltem volna a fizika-órákon talán még tudnám is, hogy mit jelentenek ezek a rettenetesen tudományosan hangzó kifejezések, de én hiszek a reklámoknak és a szavaknak, ráadásul mégiscsak egy csomó áramot tudok spórolni vacak 2.500-ért, megveszem. Végül is, sokkal olcsóbb mint a múltkori, hajdúszoboszlói sólámpa 300.000-ért.

Képzeletbeli vásárlónk persze igen elégedett, miután a készülék még a biztosítékot sem csapta le, amikor bedugta a konnektorba, és zöld kis lámpácskákkal jelzi, hogy megkezdte a spórolást. 

Ukrán rezsicsökkentő

Csak azért, mert technikai érdeklődésünk nem hagy nyugodni, nézzünk már bele a dobozba, hogy vajon milyen rejtélyes és titokzatos technológiákat vet be a nagy spórolásban:

Ukrán rezsicsökkentő

Valóban, nem kellett ezúttal sem csalódnunk, a biztatóan dizájnolt doboz viszonylag egyszerű elektronikát rejt.

Két led és némi ellenállás áll a világmegváltó technológia hátterében, melyet így, ebben a formában nyugodtan összegezhetünk átverésként.

Bár lehet, hogy a placebó hatásnak köszönhetően a vevők így is megtakarítást érhetnek el és a gyártó előtt is nagy távlatok nyílnak, hiszen például a homeopátiás gyógyszerek piaca is milliárdos forgalmú, és a távgyógyítok is köszönik, jól elvannak. A bontott vízzel felütött üzemanyagot pedig meg sem említem.

Ukrán rezsicsökkentő

Továbbra is keresek megjelenési lehetőséget az írásaim számára. Ha esetleg van ötleted, ne késlekedj és osszd meg velem! Elérhetőségeim az Impresszumban találhatók.

A passport.blog jelenlegi egyetlen megjelenési lehetősége a Facebook. Ha értesülni szeretnél az új bejegyezésekről, kövesd a Passport Facebook oldalt.

Eddigi bejegyzések a bolyongó.hu-n

Az összes bejegyzés ABC-be rendezett indexe itt található.

A bejegyzések időrendben:

Bejegyzések: 175..151
Bejegyzések: 150..126
Bejegyzések: 125..101
Bejegyzések: 100..076
Bejegyzések: 075..051
Bejegyzések: 050..026
Bejegyzések: 025..001

A passport.blog tag-jei itt találhatók felhő fomában. A tag-ek a bejegyzésben felbukkanó kifejezések és szavak. Ezekkel több bejegyzés is összeköthető.

Az oldal látogatottsági adatai:
Ma: 1 / Tegnap: 0 / Összesen: 55

2021/07/07 13:05

Forrás

passport/ukran_rezsicsokkento.txt · Utolsó módosítás: 2021/04/13 21:47 (külső szerkesztés)