Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


impressum

Impresszum

Kommunikációra a leginkább a passport.blog Facebook csoportja, a passport.blog.hu alkalmas.

Ha el akar esetleg érni, email-ben itt: sandor.vamos(at)web.de, a Facebookon pedig itt teheti meg.

Szerzői jog

Ennek az oldalnak (bolyongo.hu) tartalma a Creative Commons Nevezd meg! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően felhasználható.

Ez dióhéjban összefoglalva: Az oldalt egyedül írom, és lehet hogy nem úgy tűnik, de van benne munka. Az oldal publikus, örömmel veszem, ha Önnek segítségére lehetnek az itt leírtak. Ezt a tartalmat nyugodtan felhasználhatja, továbbadhatja, mindaddig, amíg a felhasználás célja nem üzleti (tanulmányok, diplomamunkák, blogok, stb..). Ezekben az esetekben az egyetlen megkötésem, hogy az információ forrását meg kell neveznie, például így: forrás: bolyongo.hu.

Ha még esetleg azzal is megszán, hogy dob egy e-mailt, vagy az FB csoportban bekommenteli, hogy az itt leírtakat hol használta fel, és esetleg meg is köszöni azt, nos, az már ennek a műfajnak a csimborasszója lesz..

Amennyiben a felhasználás célja kereskedelmi (kereskedelmi forgalomba kerülő könyv, támogatásból készülő tanulmány, céges internetoldal,..), kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a fenti csatornák egyikén a további egyeztetés céljából.

Hirdetési felület

Ez ügyben még az utóbbi tíz évben nem keresett meg senki sem, nagyon csodálkoznék (és nyilván örülnék is egyben) ha ez a csoda bekövetkezne. Nyilván olyan hirdetőt várok, akinek az ajánlatai illeszkednek az oldal profiljához. Az oldalon egyelőre nincs kialakítva hirdetési felület, a Dokuwiki szűkre szabott szabályai szerint azért ezen lehet(ne) módosítani.

Sandor Vamos 2020/06/15 15:43

impressum.txt · Utolsó módosítás: 2021/04/13 22:42 szerkesztette: vamsan